Ainekset
2
kg kassleria
5
dl valkoviiniä
1
juuripersilja
hienonnettuna
1
rkk timjamia
1
rkk lipastikkaa
1
rkk salviaa
½
rkk rosmariinia
1
dl oliiviöljyä
2
laakerinlehteä
2
sipulia lohkottuna
2
vihreää omenaa kuorittuna ja lohkottuna
2
jalapeñoa
1
tl merisuolaa
rouhittua
mustapippuria
Ruskista
liha pannulla. Sekoita kulhossa loput ainekset
ja kaada uunivuokaan lukuun ottamatta oliiviöljyä. Aseta liha
seoksen päälle ja kaada oliiviöljyä lihan päälle. Mausta
rouhitulla
mustapippurilla. Aseta vuoka
kinkkupussin sisälle
ja tee pieni reikä pussiin. Paista uunissa 125-asteen lämpötilassa
3-4 tuntia tai kunnes lihan lämpötila on +85 °C.
Kastike
lihan
paistoliemi
2
rkl voita
1
rkl spelttijauhoja
Keistä
paistoliemi puoleen tilavuuteen ja suurusta
voispelttijauhoseoksella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti